AXA-pendelfreesmachineBeerse Metaalwerken investeert in een 5-assige pendelfreesmachine.

 

Beerse Metaalwerken installeerde een AXA-VHC2 freesmachine.  De opstelling laat toe om werkstukken in één opspanning 5-zijdig te bewerken en dit door een combinatie van het gebruik van de in het bed ingebouwde draaitafel en het positioneren van de zwenkkop.
Door het vermijden van meerdere opspanningen verhoogt de precisie van de werkstukken.  Onproductieve neventijden worden beperkt.
De zwenkkop is CNC-gestuurd en volledig indexeerbaar.
Voor een maximale precisie zijn alle assen, inbegrepen de CNC-draaitafel uitgerust met een direct meetsysteem.  De zwenkkop is voorzien van een uiterst krachtige spindel die een koppel levert tot 255Nm.  Bewerkingen in harde en slijtvaste materialen kunnen probleemloos uitgevoerd worden.  Het bereik van de machine bedraagt 2360 x 600 x 800 mm.  Grote werkstukken worden niet geschuwd!
Programmering van de machine gebeurt via de gerenommeerde Heidenhain iTNC 530 sturing.  Op het recent door Beerse Metaalwerken in gebruik genomen Hartford bewerkingscenter werd reeds aangetoond dat deze sturing toelaat om op een gebruiksvriendelijke manier de moeilijkste stukken te programmeren.

Is u op zoek naar een leverancier voor de productie van werkstukken, nauwkeurig bewerkt volgens uw specificaties?    Mail (info@beerse-metaalwerken.be) of bel even (014/61.50.43).  Wij geven graag meer info of maken voor u een passende offerte.

Mechanische onderdelenMechanische
onderdelen

 

Alle draai-, frees- en kotterwerk.  CNC en conventioneel.  Lees meer...

MetaalconstructiesMetaal-
constructies

 

Metaalconstructies voor industriële toepassingen.  Plaatwerk, brand- en laswerk uitgevoerd door gecertificeerde lassers.  Lees meer...

MontagesMontages

 

Montages van onze producten uitgevoerd door bekwame medewerkers bij onze industriële klanten.  VCA*-gecertificeerd! Lees meer...